Logo
Quick Search: Music,Videos,Groups,Names... Anything
People Search
Personality Search 
Posted: Wednesday 20 October 2021 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Category: fotballdrakter

 foreskrevet til sin kone etter


Arsenals potensielle trekk for Ajax


Kjøpe Fotballdrakter, Billige Fotballdrakteronana ble levert forbudet i lage egne fotballdrakter slutten av neste sesong

Arsenals potensielle trekk for Ajax målvakten Andre Onana ble levert et løft etter at skuddstoppets forbud mot å ta et forbudt stoff ble redusert fra 12 til 9 måneder.
Onana ble levert forbudet i februar etter å ha blitt funnet skyldig i å ta furosemid via en urinprøve tatt i oktober i fjor.
Den 25-årige forblir overbevisende at det var en ekte feil, som feiler pillen foreskrevet til sin kone etter fødselen til deres første barn for aspirin for å behandle hodepine.
kjøpe fotballdrakter Til tross for at Furosemide ikke har noen ytelsesforbedrende egenskaper, er det fortsatt et forbudt stoff på verdens anti-doping agency listen.
Selv om dette er positive nyheter for Onana, øker det fortsatt mange spørsmål over en potensiell overføring til Mikel Artetas arsenal side.
For det første, gitt tidsrammen til målvaktenes forbud, kan det få mer mening for gunners å holde brann på et trekk til januaroverføringsvinduet, gitt at han fortsatt ikke ville være kvalifisert til å utseende i enhver konkurranse til november.
Gebyret for skudd-stopperen er sannsynligvis lav, men det ville være svært lite poeng i avskjedende måter med noen form for penger for ham å da okkupere benken for de første månedene av sesongen.
billige fotballdrakter Det reiser også spørsmålstegn over fremtiden for nåværende nummer én Bernd Leno, som er ryktet for å være opptatt av å ringe tid på sitt treårige opphold på Arsenal.
Selv om Arteta har kommet til vilkår med Leno's forestående avgang, hvis Onana er signert som sin erstatning, må Leno vente til januaroverføringsvinduet så tidlig som for å forlate før Onana kunne ta sin plass mellom pinnene på Emiratene.
billige fotballdrakter Hvis Onana skulle ankomme i januar, ville han nesten umiddelbart være utilgjengelig på grunn av internasjonale forpliktelser, med Kamerun satt til funksjonen i den afrikanske koppenes nasjoner.
Potensielt det mest presserende problemet for en arsenal side strapped for kontanter, hvis Leno kan bli fristet til å bli i Nord-London i ett år, kan gunners bringe inn Onana som hans erstatning gratis, med Kamerun International ut av kontrakt på Ajax på slutten av neste sesong.

fotbollströjor

FC barcelona drakt
 
Delicious Digg Facebook Fark MySpace